your html snippet
Kaskötő István
Rejtve, láthatatlanul
Egy rendhagyó család története

Életrajzi regény

19.30 CAD (kb. 4175.00 HUF)
Puhatáblás
415 oldal
Harmath Péter, sikeres kanadai üzletember vall életéről, szexualitásának alakulásáról, a naiv gyerekkori játékoktól kezdve a felnőtt férfi tudatos, szabad párkapcsolatáig.
A regény másik központi alakja a mama, aki saját viharos serdülőkorán okulva, igyekszik gyermekeit őszinte, szorongásoktól mentes, boldog életre nevelni.
A spontán epizódok sorozata különleges családi kapcsolatot eredményez.  A szerző határozott célja, hogy felvesse a kérdést, valóban olyan különlegesek-e ezek az események, vagy rejtetten sokkal gyakrabban fordulnak elő, mint gondolnánk, csak a társadalom álszemérme igyekszik eltakarni a közvélemény elől.
Az események helyszíne az 1940-56 közötti Magyarország, melyről a szerző hiteles történelmi képet ad, az események, a körülmények, a korabeli nyelvezet hiteles felhasználásával.
.
.....
Kaláka Antológia

Versek és elbeszélések, válogatás a Kaláka szerzőinek, a folyóirat előző számaiban megjelent műveiből.

19.15 CAD (kb.4135.00 HUF)
Puhatáblás
414 oldal
"Ha jól számoltam, hetvennégy szerzőt vonultat fel az antológia, túlnyomórészt költőket, egy-két prózaíró is akad közöttük, de az ő műveik is igen-igen líraiak. Mint már említettem, a szerzők nagy részét nem ismerem személyesen, ugyanakkor szeretve tisztelt jóbarát is bőven akad közöttük, mint például – a sajnos már „néhai” – Andrassew Iván, A.Turi Zsuzsa, Arany Tóth Katalin, Asperján György, Fetykó Judit, Hajdu György, Ketykó István, Köves József, Pethes Mária, Petőcz András – és maga Kaskötő István is. Vele még nem találkoztam, de az évek óta tartó szellemi együttműködés őszinte baráti érzelmeket ébresztett iránta a szívemben. Sok-sok személyes ismerősöm van még a szerzők között, de azok is, akiket csak az írásaikból ismertem most meg, immáron szinte „egyenértékűek” velük.
              Fövényi Sándortól olvashatjuk az antológiában:
             Uram, te költőnek küldtél ide?
              Vagy hallgatva halni
               mikor szólni illene?
Nos, aki tagja a „Kaláka-klubnak”, az mind költőnek érkezett ide – és esze ágában sincs „hallgatva halni”.

Budapest, 2018. május 11.
                                   Baranyi Ferenc

Kaskötő István
A látogató

Válogatott elbeszélések

15.75 CAD (3400.00 HUF)
Puhatáblás
240 oldal
Deák Mária
Tündérlabda

Szerelmes versek

$ 12.00 (kb. 2500.00 ft)
Keménytáblás
70 oldal
Kaskötő István
Új isten
Válogatott versek

$ 4.25 (kb. 1059.70ft)
Puhatáblás, zsebkönyv.
80 oldal

Kiadó
Kaláka Szépirodalmi Folyóirat
amazon.com
Kiadó
Kaláka Szépirodalmi Folyóirat
amazon.com

Kiadó
Kaláka Szépirodalmi Folyóirat
amazon.com
Kiadó
Holnap Magazin
Nem vagyok költő, írtam, hogy ki nem maradjak. Kevésre futotta, abbol is csak egy néhány érdemes nyomtatásra. Gondolom.
Deák Mária lírája varázslatos világba repít minket, a szerelem világába. Bátran, nyíltan, hol finoman, hol szenvedéllyel ír a megtapasztalt és elképzelt szerelmi élményekről, érzésekről. Ritkán olvasunk női költőtől ilyen bátor és nyílt szerelmi vallomást. Ez a kötet hiánypótló és különleges, melyet Deák Mercédes grafikus illusztrációi tesznek teljessé.
..............t.
Bodó Csiba Gizella
Levelek San Luisnak inka "Szentföldröl"
Utinapló

$ 13.50 (kb. 2800.00 ft)
Kemény és Puhatáblás
214 oldal
Kötetem a “Levelek San Luisnak inka Szentföldről...”
- Peru-Bolívia utam naplója.
Már az elindulás mint a mesében, a 22 napos út nemkülönben, egészen a könyv kiadásának megvalósulásáig. Ami csodálatos, hogy ez a mese valóság volt, különleges, életre szóló élmény. Machu Picchun állni, pár órát ellazulni, elmélkedni a hegyekkel ölelt égi magasságban, ettől többet nem kaphat az ember!  Ezeket az érzéseket és gondolatokat is megosztom olvasóimmal.
A könyv sok színes fotót, a kalandos út térképeit, útvonalait is tartalmazza
A szerző kiadása
Support independent publishing: Buy this book on Lulu.
Lelkes Miklós Zsolt
Albert és a jogtágítók
Humoros regény

$ 19.75 (kb. 4150.00 ft.)
Puhatáblás
302 oldal oldal
Lelkes Miklós Zsolt Albert és a jogtágítók c. kedvesen szatirikus, időnként pedig a jókedv hangos kinyilvánítását is elérő könyvének főhőse Oldfoxrascal Albert, aki egyszerre büszkén nacionalista amerikai és ugyanakkor átlagos kozmopolita világpolgár. Kalandvágya sokféle foglalkozásba belekóstoltatja, ami néha fogvicsorgatásra készteti, de nem törik bele a foga, karrierje sem. Fő foglalkozása végül a jogtágítás lesz. Miként lehet a jogot tágítani? Aki e könyvet elolvassa, az megtudja. Közben nevethet is, részben a világon, de nem ritkán saját magán is. Ezen felül mást is tehet, persze, de azt is inkább ebből a könyvből tudja meg...
Kiadó
Kaláka Szépirodalmi Folyóirat
www.kalak.com
Kiadó
Kaláka Szépirodalmi Folyóirat
amazon.com
Angol pénztár
Nyomtatva és postrázva
Angliából

£11.25+ posta
.
Angol pénztár
Nyomtatva és postrázva
Angliából.

£10.79 + posta

Se kutyaböröm se bibliám, / borbélymester volt az apám, / nem föispán.Irtam egyszer és igaz is az minden szavában. Borbélymester volt és én ott a füstös, brillcream és pálinka szagú műhelyben szedtem fel életem korai tudományát... hiteles, elsőkézből származó élettapasztalatokat, ingyen és bérmentve. Hittem én azt tíz évesen. Miért ne ittem volna, hiszen azapám elnökölt a kovácsházi önjelölt parlament felett. Hogy aztán később, megdőltek az elvitathatatlan igazságok, -- kivéve ami nem -- csak azt bizonyítják, hogy gondolkodó gyerek voltam. Filozófus jelölt.

Angol pénztár
Nyomtatva és postrázva
Angliából.

£9.38 + posta